Često postavljana pitanja Virtualna dm ženska utrka

ODGOVORI NA:

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Za sudjelovanje u virtualnoj dm ženskoj utrci možete se prijaviti putem stranice www.ticketing.com.hr u razdoblju od 10.5. do 6.6.2021. Prilikom prijave potrebno je odabrati dionicu koju planirate otrčati, odnosno odlučiti želite li otrčati 5 ili 10 kilometara. Kotizaciju je potrebno uplatiti pri prijavi te ista iznosi 100 kuna s PDV-om, uz dodatne troškove dostave u iznosu od 25 kuna u slučaju odabira dostave poklon-paketa na kućnu adresu.

Prilikom prijave za sudjelovanje u utrci možete birati između dva načina preuzimanja poklon-paketa – u prodavaonici dm-a ili dostavom na kućnu adresu. U razdoblju od 31.5. do 6.6. moguće su isključivo prijave uz dostavu paketa na kućnu adresu.

Poklon-paket u dm prodavaonici možete preuzeti od 7.6., a najkasnije do 18.6.2021. uz predočenje potvrde o prijavi koju ćete dobiti na e-mail. Ako ste odabrali dostavu poklon-paketa na kućnu adresu isti ćemo vam dostaviti najkasnije u periodu od 7.6 do 18.6.2021. Ovisno o datumu prijave, moguće je da Vaš poklon-paket bude dostavljen i ranije od navedenog perioda.

Prijave za virtualnu dm žensku utrku te uplata kotizacija moguće su isključivo putem stranice www.ticketing.com.hr

Broj pretrčanih kilometara potrebno je evidentirati aplikacijom za trčanje. Ako nemate instaliranu aplikaciju potrebno ju je preuzeti prije početka trčanja. Rezultate prijavljujete tako da fotografiju zaslona aplikacije s rezultatima odnosno screenshot svojih rezultata dostavite na e-mail adresu dmzenskautrka@ticketing.com.hr u razdoblju od 14.6. do 20.6.2021. Uz snimku zaslona u tekstu e-maila nužno je navesti ime i prezime, datum, vrijeme, broj pretrčanih kilometara te rutu kojom ste trčali (GPX). Ako rutu ne istrčite odjednom, potrebno je zabilježiti pretrčane dionice i potom ih sve zajedno odjednom poslati na navedenu e-mail adresu. U jednom e-mailu možete poslati više fotografija zaslona (screenshot) o istrčanim dionicama.

Molimo vas da svoje rezultate dostavite putem iste e-mail adrese koju ste koristili prilikom prijave.

dm ženska utrka traje od 14.6. do 20.6. te sami birate kada, gdje i koliko puta želite trčati u navedenom periodu. Pri tome je potrebno prijaviti rezultate svakog trčanja, odnosno potrebno je poslati snimku zaslona aplikacije za svaku istrčanu dionicu.

Bez obzira na odabranu dionicu, u obzir će se uzimati svi rezultati koji su ostvareni unutar odabrane dionice, bilo da se radi o dionici od 5 ili 10 kilometara. Primjerice, ako ste prijavili 10 kilometara, a otrčali ste 7, pri definiranju iznosa donacije u obzir ćemo uzeti sedam kilometara.  Potrebno je prijaviti rezultate svakog trčanja, odnosno potrebno je poslati snimku zaslona aplikacije za svaku istrčanu dionicu.

U obzir ćemo uzeti sve rezultate koji su ostvareni unutar odabrane dionice, odnosno maksimalno 5 ili 10 kilometara, neovisno o tome koliko ste kilometara otrčali iznad prijavljene dionice.

Maloljetne osobe mogu sudjelovati u dm ženskoj utrci uz nadzor punoljetne osobe, no ne mogu se samostalno prijaviti za sudjelovanje. Preciznije, prijavu može izvršiti te kotizaciju uplatiti isključivo punoljetna osoba.

Kako se ne radi o natjecateljskoj utrci već utrci čiji je cilj potaknuti građane na bavljenje sportom te osigurati financijska sredstva za obnovu Odjela pedijatrije Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku nećemo objavljivati imena sudionika i pojedinačne rezultate već ćemo objaviti broj sudionika, ukupan broj pretrčanih kilometara te iznos donacije koju su omogućile trkačice.

Sve trkačice koje se prijave na dar će dobiti poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a te dm-ovih partnera, a za svaki pretrčani kilometar dm će donirati 10 kuna Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić u Sisku za obnovu Odjela pedijatrije.

Za svaki pretrčani kilometar, dm će donirati 10 kuna Općoj bolnici „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku. Preciznije, iznos donacije ovisit će o tome koliko pretrčanih kilometara sudionici dm ženske utrke prijave unutar rute koju su odabrali prilikom prijave.

Rezultate i ukupan broj pretrčanih kilometara unutar odabranih dionica te iznos donacije objavit ćemo po završetku utrke u najkraćem mogućem roku.

Moguća su dva načina plaćanja – virmanski odnosno uplatom na bankovni račun te kartično (Visa, MasterCard, Maestro, DinersClub)

od 12.06. moguće je plaćanje isključivo karticama.