Ulaznice se dostavljaju kupcu putem e-maila na adresu koja je upisana u profilu korisnika.

Ulaznice se isporučuju u Adobe PDF formatu i za njihovo pregledavanje je potreban preglednik PDF datoteka kojeg možete naći na ovoj adresi: http://get.adobe.com/reader/.

Ukoliko vam obavijest o dostupnosti print@home ulaznica ne stigne u vaš e-mail sandučić u roku od sat vremena od trenutka kupnje, molimo vas da ulaznicu preuzmete direktno sa vašeg korisničkog profila na adresi: https://ticketing.com.hr/moj-racun/narudzbe/.

ticketing.com.hr ne odgovara za štetu nastalu krivim upisivanjem e-mail adrese u korisničkom profilu ili zbog nemogućnosti isporuke ulaznice uzrokovane tehničkim problemima sa strane davatelja e-mail usluge.

Jednom kada ste print@home ulaznicu uspješno pohranili na svoje računalo, ispišite je na ISO A4 standardnom listu papira. Uz ulaznicu ćete dobiti i račun.
Molimo vas da ulaznicu ne izrezujete pošto ulaznica vrijedi isključivo ako je ISO A4 list papira na kojem je ulaznica ispisana neoštećen, nego je umjesto izrezivanja presavijte.

Ulaznicu čuvajte na sigurnom mjestu do dana događanja za kojeg ulaznica vrijedi jer se ulaz na događanje omogućava isključivo prvoj osobi koja kopiju print@home ulaznice iskoristi.

Prilikom dolaska na mjesto događanja print@home ulaznicu koristite na isti način kao i tradicionalnu tiskanu ulaznicu ili slijedite upute organizatora. print@home ulaznice se kao opcija dostave mogu zatražiti samo za određena događanja, za koje je ta mogućnost istaknuta na stranici za odabir načina dostave, a naknada koja se plaća za ovaj način dostave može ovisiti o mjestu održavanja događanja ili o poslovnoj odluci Organizatora odnosno ticketing.com.hr.