Jamnica

Jaminca dobitnik certifikata Poslodavac Partner

Tvrtke bi trebale napraviti analizu ljudskih resursa u različitim situacijama kako bi bolje razumjele svoje zaposlenike, identificirale potrebe, donijele informirane odluke o upravljanju ljudskim kapitalom i poboljšale ukupne performanse organizacije. U Hrvatskoj jedna od najpoznatijih tvrtki koja se time bavi je tvrtka SELECTIO koja kroz certifikat Poslodavac Partner mjeri utjecaj izvrsnih HR praksi na organizacijski uspjeh.

Analiza ljudskih resursa je proces koji uključuje sistematično prikupljanje, evaluaciju i interpretaciju podataka o ljudskim resursima unutar organizacije. Cilj analize ljudskih resursa je dobiti uvid u stanje i performanse zaposlenika te razumjeti kako se upravlja ljudskim kapitalom unutar organizacije.

Postignuti su izvrsni rezultati

U analizi ljudskih resursa, koja je provedena na svim razinama organizacija, postignuti su izvrsni rezultati, a certifikat potvrđuje vrhunsku kvalitetu upravljanja u pet ključnih područja ljudskih resursa: strategiji, regrutiranju i selekciji, upravljanju učinkom, usavršavanju i razvoju te odnosu prema zaposlenicima.

Ivan Čevra

Ivan Čevra, izvršni direktor Grupe pića Fortenova grupe, kojoj pripada Jamnica, istaknuo je da je briga o zaposlenicima jedan od strateških prioriteta kompanije: “Naša najveća vrijednost su naših 1500 zaposlenika diljem regije, a briga o zaposlenicima dio je naše strategije održivog poslovanja. Certifikat Poslodavac Partner je veliko priznanje jer potvrđuje da smo u području ljudskih resursa ostvarili značajan napredak, ali istovremeno nas obvezuje da iz godine u godinu budemo još bolji u stvaranju ugodnog i poželjnog radnog mjesta, kako za sadašnje, tako i za buduće zaposlenike.”

Martina Roša

“Svjesni smo da samo zadovoljni zaposlenici mogu održati našu poziciju lidera na tržištu. Stoga smo u protekle dvije godine, u skladu sa strategijom ljudskih potencijala, uložili značajne resurse u razvoj HR alata, procesa i kompetencija naših menadžera, kako bismo stvorili pozitivno radno okruženje i postigli izvrsne poslovne rezultate. Naši zaposlenici imaju niz pogodnosti na raspolaganju, uključujući edukacije, karijerne prilike, fleksibilno radno vrijeme, bonuse, stimulacije te materijalne dodatke poput božićnica, uskrsnica, darova za djecu, regresa i slobodnih dana za važne trenutke u životu, poput vjenčanja, rođenja djeteta i prvog dana škole za prvašiće. Redovito provjeravamo radnu atmosferu i kulturu te neprestano prilagođavamo našu HR strategiju kako bismo osigurali održivost poslovanja i stvarali pozitivna iskustva za naše zaposlenike od prvog dana“, zaključila je Martina Roša, izvršna direktorica ljudskih resursa Grupe pića Fortenova grupe.

Similar Posts