14/06/2021 00:00 - 20/06/2021 23:59 Hrvatska

 

 

dm ženska utrka 2021. godine po prvi puta održati će se u virtualnom obliku. Navedeno znači da sudjelovanje u utrci možete ostvariti na bilo kojem mjestu u Republici Hrvatskoj u razdoblju trajanja utrke od 14.6.-20.6.2021.

Prijave na utrku otvorene su u razdoblju od 10.5. do 6.6.2021., a iznos kotizacije je 100,00 kn s PDV-om po sudionici.
Osim što trčanjem možete učiniti nešto dobro za svoje tijelo i duh, sudjelovanjem u dm ženskoj utrci pokazujete i brigu za druge. Za svaki pretrčani kilometar, ovisno o dužini utrke koju ste odabrali kod prijave, dm će donirati 10 kn za obnovu odjela pedijatrije Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku.

Uplatom kotizacije u iznosu od 100,00 kn (s PDV-om) po osobi, osim prava sudjelovanja u utrci, na dar ćete primiti dm poklon-paket sa službenom majicom utrke i proizvodima dm-a te naših partnera. Preuzimanje poklon-paketa možete ostvariti na način da odaberete preuzimanje u dm prodavaonici nakon 7.6.2021. ili možete odabrati dostavu poklon-paketa na kućnu adresu uz nadoplatu od 25 kn.

Utrka je namijenjena svim osobama ženskog spola, a broj sudionica ograničen je na 7.500. Organizator zadržava pravo povećati broj sudionica u bilo kojem trenutku.

Više detalja o utrci i svim pojedinostima utrke, načinu i vremenu prijave, sadržaju poklon-paketa te donaciji molimo pročitajte niže:

 

Prijave za virtualnu dm žensku utrku moguće su u razdoblju od 10.5. do 6.6.2021.

Virtualna dm ženska utrka Cijena Košarica
Prijava na virtualnu dm žensku utrku uz preuzimanje poklon-paketa u odabranoj dm prodavaonici 100,00 kn

Odaberi opcije

Prijava na virtualnu dm žensku utrku uz dostavu poklon-paketa na kućnu adresu 100,00 kn

Odaberi opcije

*Jedinična cijena iskazana je s PDV-om.
**Jedinična cijena iskazana je s PDV-om i uvećava se za troškove dostave u iznosu od 25 kuna.

Više informacija o zaštiti i obradi osobnih podataka kod prijave pročitajte na ovom linku.

 

Sadržaj poklon paketa:

 

 

Fotografija je simbolična.

 

Kako biste odabrali odgovarajuću veličinu majice obratite pozornost na dimenzije. Molimo uzmite u obzir da naknadne zamjene veličina majice nisu moguće.

 

Fotografija je simbolična.

Prikaz dimenzija majice

 

TRAJANJE UTRKE

Trčanje će se odvijati u razdoblju od 14.6. do 20.6.2021. te sami birate kada, gdje i koliko želite trčati u navedenom periodu.

Prilikom prijave možete odabrati dužinu utrke od 5 ili 10 kilometara.

Broj pretrčanih kilometara potrebno je evidentirati aplikacijom za trčanje po svojoj želji te ako nemate instaliranu aplikaciju takvog tipa, potrebno ju je preuzeti prije početka trčanja.
Broj pretrčanih kilometara potrebno je evidentirati aplikacijom za trčanje po svojoj želji te ako nemate instaliranu aplikaciju takvog tipa, potrebno ju je preuzeti prije početka trčanja. Možete preuzeti bilo koju aplikaciju za trčanje na Vašem mobilnom uređaju ili pametnom satu.

PREUZIMANJE I DOSTAVA POKLON-PAKETA

Ako ste odabrali preuzimanje poklon-paketa u dm prodavaonici isti možete preuzeti od 7.6., a najkasnije do 18.6.2021. uz predočenje potvrde o prijavi (ispisano ili u digitalnom obliku).
Molimo Vas uzmite u obzir radno vrijeme dm prodavaonica.

Ako ste odabrali dostavu poklon-paketa na kućnu adresu isti ćemo vam dostaviti najkasnije u periodu od 7.6 do 18.6.2021. Moguće je da, ovisno o datumu prijave, Vaš poklon-paket bude dostavljen i ranije od navedenog perioda.

PRIJAVA REZULTATA

Nakon što ste pretrčali odabranu rutu svoj rezultat (fotografiju zaslona aplikacije s rezultatima odnosno screenshot) potrebno je dostaviti na e-mail adresu dmzenskautrka@ticketing.com.hr.

Na ovaj je način rezultate potrebno dostaviti u razdoblju od 14.6. do 20.6.2021. uz navođenje Vašeg imena i prezimena, datuma, vremena, broja pretrčanih kilometara te GPX rute kojom ste trčali. Ako rutu ne istrčite odjednom, potrebno je zabilježiti pretrčane dionice i potom ih poslati na navedenu e-mail adresu. U jednom e-mailu možete poslati više fotografija zaslona (screenshot) o istrčanim dionicama ili ih možete slati pojedinačno nakon svake pretrčane dionice.

DONACIJA

dm će za svaki pretrčani kilometar donirati 10 kuna Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić u Sisku za obnovu Odjela pedijatrije. Iznos donacije ovisi o tome koliko kilometara je pretrčano unutar odabrane rute od 5 ili 10 kilometara.

KONTAKT

Na LINKU možete pogledati najčešće postavljena pitanja.

Za dodatna pitanja i pojašnjenja možete nas kontaktirati putem e-maila podrska@ticketing.com.hr ili putem telefona +385 (0)1 375 11 54