28/10/2021 11:00 - 13:00 WESPA SPACES, Zavrtnica 17, Zagreb

 

Mogu li YouTuberi promijeniti svijet sporta na bolje?

Priznali ili ne, društvene platforme počele su oblikovati svijet – a kako mijenjaju svijet sporta, otkrit ćemo u WESPAnelu 28. listopada s početkom u 11 sati, na kojem će gostovati:

Lay-Z, YouTube superstar,

Igor Pokrajac, MMA borac,

Antonio Plazibat, Kickboxer,

Dražen Forgač, predsjednik Fight Nation Championshipa,

Marko Hrnjak, Digital marketing specialist.

 

Ovu temu potaknuo je nedavni događaj, ili bolje rečeno boksački okršaj Jakea Paula i nekadašnjeg UFC-ovog prvaka Tyrona Woodleyja, koji je unatoč iskustvu i uspjesima uspio izgubiti borbu, ali i mnogo više. Naime, Paul je dobio okladu koju će Woodley pamtiti do kraja života, htio ne htio (guglaj: Jake Paul vs. Tyron Woodley tattoo bet).

Ono što nas zanima – bi li Jake Paul koji je iza sebe imao tek 3 meča, dobio priliku boriti se s Tyron Woodleyem, bivšim UFC prvakom velter kategorije, da nema YouTubea?

Ovo i brojne druge odgovore saznat ćemo u panel diskusiji super-teške kategorije kojeg ne smijete propustiti!

 

Vrsta ulaznice Cijena Košarica

Broj mjesta je ograničen. Uz kupljenu ulaznicu po cijeni od 100,00 kn za bolju koncentraciju, za svakoga smo pripremili kavu i cijeđeni sok 🙂

 

% POPUST %

WESPA Coworking korisnici ostvaruju dodatno pravo popusta od 20, odnosno 30%. Za sve detalje potrebno se obratiti na info-pult WESPA centra.

Redovni i izvanredni studenti ostvaruju 30% popusta, a za njegovo ostvarivanje potrebno nam je dostaviti dokaz o studiranju putem e-maila podrska@ticketing.com.hr

VIDIMO SE 28. listopada u 11 sati!